Cabarevyen på tour

Årets 6 opførelser af ”Cabarevyen på Tour” samlede ca. 650 tilskuere i forsamlingshuset, og det var en fortjent opbakning.

Bag årets revy stod Jan B. Andersen, Pia Bjerrum, Jørn B. Andersen og Klaus Rasmussen.

Som sædvanlig gik hele arrangementet op i en højere enhed. Enhver ved,at der altid er bærende kræfter, men det var opfattelsen af sammenhold og dygtighed, der skinnede igennem.

Emnerne i revyen var hentet fra nær og fjern. Det hele var kædet godt sammen, så der endnu en gang var et flot flow over forestillingen. Ingen pauser, ingen stop. Det kørte på skinner. Jeg synes, vi har mange dygtige aktører. Musik, skuespil, sang, kulisser og teknik m.m. fremføres med stor sikkerhed og akkuratesse. Der udvises

megen talent på scenen, og endnu engang er der fokus på de mange dygtige sangere, musikere, skuespillere og dansere, vi har i sognet.

Tænk vi kan stille med et dygtigt orkester af egen avl i en aldersgruppe på 15 – 25 år. ”Team Easy On” er i slutningen af teenageårene, og dansepigerne i samme aldersgruppe. Det er altid glædeligt, når ungdommen markerer sig så positivt.

Med ungdommen og de garvede kræfter har ”Landsby-Scenen” endnu en gang kunnet fremvise en flot forestilling, der fra min side får stor anerkendelse.

Tak for en rigtig god forestilling.

Alex Andersen

Text/HTML

 

 

Check in

 

 

 

 

 

Klar til afgang

 
 

 

 

 

 

 

 

Mellemlanding i Venedig

 

 
 

 

 

Indisk tempel-stemning

 

 

 

 

 

Gensyn med Årets priser

 
 

 

 

 

Byrådets skolelukninger blev overhalet af Amaronevin

 

 

 

 

Team Easy On var med på tour

 

 

 

 

 

 

 

 

Fangekoret på besøg i Hunderup Kirke

 

 


 

 

Retur til 80'erne

 

 

 

 

Ægte disco-dans

 

 

 

 

 

 

 

Alternativ teambuilding

 
 

 

 

 

Mellemlanding i Østrig

 

 


 

 

 

Hjemme igen