Ribe Klatre Klub

Ribe Klatre Klub starter på en ny sæson, den vil vi gerne dele med så mange som muligt. Så har dine børn, eller du selv, lyst til at få nogle grænse-overskridende udfordringer både fysisk og mentalt, så kom ned og få en prøvetur. Vi advarer mod garanteret vægttab!
Klatring er en individuel sport, dvs. du er ikke afhængig af andre kan møde op hver gang og du kan klatre når du har tid. Måske er det derfor medlems antallet er eksploderet de senere år. Klatring er også en social sportsgren, inden man får set sig om har man flere hundreder venner i Danmark og udlandet, hvilket muliggør meget billige klatreture.

Klatresporten er på listen som mulig OL disciplin.

Klubben er åben for alle aldre fra man er 8 år og op. Vi har både almindelig træner og elite træner på børnene mellem 8 og 17 år.
I Ribe Klatre klub har vi på grund af det arbejde haft deltagere i DM, NM og EM konkurrencer!

Der tilbydes tekniktræning og man skal igennem to grundige sikkerheds kurser før man må sikre for andre. De værste skader vi har haft i klubben gennem flere år er hudafskrabninger

Har du lyst til at læse mere skal du besøge http://ribeklatreklub.dk  hvor du finder åbningstider, priser, aktiviteter, historier fra vores klatreture rundt i hele verden og meget mere.
Kontakt mig hvis du vil køre med til en prøvetur, der koster 50,- for en hel aften. Vi har åbent man/ons  18 til 21, fre/lør fra 15 til 18.
Hilsen Niels-Jørgen Hvidberg
njhvidberg@gmail.com // 26195291

Fra klubben


Rundt og op under taget - det er en rigtig udfordring. I daglig tale kaldes den "Buen"