Degnehaven, en børnehave i et aktraktivt og aktivt sogn

Degnehaven har plads til 40 af sognets børn i alderen 3-6 år. Børnehaven Degnehaven består idag af 2 huse - Troldebo og Degnehaven. 

Historisk set går Degnehaven tilbage til 1/5-1993, hvor huset bestod af 110m2, i 1998 var huset blevet for lille og der blev bygget en fløj på 30m2 til.

Ved Degnehaven er der en stor legeplads hvor børnene virkelig kan udfolde deres talenter, både i retning af de stille og mere individuelle lege samt de voldsomme og pladskrævende af slagsen. Alt i alt en harmonisk og veludviklet børnehave det har taget tid at etablere sig, og som naturligvis til stadighed er i en løbende udvikling med det omkring liggende samfund.

Troldebo blev bygget til i 2004 og ligger ca. 700 m. fra Degnehaven, lige bag skolen, ved Tennisbanerne og sportspladsen.
Troldebo benyttes af udegruppen og er i perioder fyldt imellem 09:30 og 13:00. I Troldebo er der køkken, stue med brændeovn, garderobe, toiletter og indlagt lys, varme og udluftning.

Pladsen rundt om Troldebo benyttes flittigt, og består af en lille skov, jordvold, legehus, sandkasse og bålsted. En gang i måneden er det mad dag - her er børnene med til at kokkerere, og dette foregår ofte over bål ved Troldebo.

Degnehavens åbningstider er:
Mandag til torsdag kl. 06.25 - 17.00
Fredag kl. 06.25 - 16.00

Peronalet

Maj-Britt Norup 
Daglig leder

Karen Skov
Pædagog

Malene D. Julius
Pædagog

Morten Nielsen
Pædagogmedhjælper

Forældrebestyrelsen

Gitte Knudsen (Formand)

Kristina Søgaard (Næstformand)

Anne Hessellund

Lars Nielsen

Henrik Kirkegård