Dagpleje i Hunderup / Sejstrup

Dagplejen i Hunderup/Sejstrup består p.t. af 6 dagplejehjem med henholdsvis 4 i Hunderup, 1 i Sejstrup og 1 i Alsbro. 
Vi kører et tæt samarbejde på kryds af de 6 hjem, og mødes derfor 2 gange om ugen. 1 gang i legestue, som afholdes i hallen, og 1 gang hvor vi skiftes til at have besøg i de forskellige dagplejehjem. Dette gør vi bl.a., for at børnene kan skabe sig en tryghed, til når de f.eks. sendes i omplacering. Det er derfor sjældent de sendes et sted hen, de aldrig har besøgt før.

Vi har også et rigtig godt samarbejde med vores lokale børnehave. Vi forsøger så vidt muligt at besøge børnehaven en gang i måneden. Dette gælder også den anden vej, hvor børnehaven besøger os i legestuen en gang i måneden. Derud over inviterer vi dem til nogle af vore arrangementer, og omvendt. Dette er med til at bygge børnene op og klargøre dem til tiden hvor de skal videre.

Traditioner er også noget vi lægger stor vægt på at skabe for børnene. Vi bestræber os på der er traditioner til enhver årstid. Her spænder det vidt, og vi kaster os ud i alt fra fastelavnsfest, udflugter, kogning af marmelade til brunkage bagning og juletræsfest.

Vi prøver kort sagt at give børnene en spændene, aktiv og indholdsrig dag, fyldt med nærvær, omsorg, tryghed og masser af kram !