K34 ApS / Hunderup Købmandsgaard ApS

K34 ApS er et anpartsselskab, der ejer bygningen med al inventar beliggende Kjærgårdsvej 34 i Hunderup, samt det hertil hørende tankanlæg.

 

Resultatet af spørgeskema: Stor opbakning til en kommende købmand i Hunderup-Sejstrup

Først og fremmest, TAK for den enorme deltagelse i spørgeskemaundersøgelsen omhandlende interesse for købmand i Hunderup-Sejstrup. Vi har modtaget svar for hele 154 husstande (1/3), hvoraf der tages forbehold for, at nogle husstande har svaret mere end en gang. Alene den store deltagelse vidner om en betydelig interesse for igen at få en købmand i Hunderup-Sejstrup.

Holder indikationerne fra undersøgelsen stik, vil de medvirkende husstande kunne give købmanden en omsætning på omkring 180.000 til 200.000 kr. i måneden, og omkring halvdelen af husstandene er interesseret i en familiekonto. Da det er ca. 1/3 af områdets husstande, der har svaret, vil omsætningen estimeres til min. 7.200.000 kr.

De tidspunkter, hvor mere end 30% af husstandene har angivet oftest at ville handle, er i hverdagene fra kl. 15.00 til kl. 19.00 og i weekenderne mellem henholdsvis kl. 08.00 til kl. 12.00 og kl. 15.00 til kl. 18.00. Det klart mest ønskede vareudvalg er frisk frugt og grønt tæt efterfulgt af prisvenlige varer, frisk bagværk og økologiske varer. Hertil kommer et ønske om almindelige basisvarer, madpakkevenlige varer mulighed for gluten- og laktosefri varer.

Undersøgelsen gav ligeledes mulighed for at bidrage med ideer til købmanden, og det var her tydeligt, at byen har et håb om at købmanden også får en rolle som socialt samlingssted. F.eks. blev der foreslået events som vinsmagning, grill arrangementer, loppemarked og familiedage i højtiderne, ligesom vi har haft før i tiden. Muligheden for et sofahjørne hvor man kan mødes over en kop kaffe eller en øl er ligeledes et stort ønske. Der bliver også foreslået et brætspilsområde og et informationshjørne til deling af opslag. Samtidig pointerer flere, at der i Hunderup-Sejstrup er mange, som gerne giver en hånd med frivilligt både i dagligdagen og til arrangementer, og at dette ligesom ved den tidligere købmand er oplagt at takke ja til.

Alt i alt, vidner denne undersøgelse om stor opbakning fra byen til en kommende købmand, og om et håb om at købmanden udover at være en dagligvarebutik også bliver et samlingssted i hverdagen for byens borgere.